SegaZine – det bästa som hänt under veckan

Nu har vi klivit in i år 2015, och vi passade inte bara på att utse fjolårets bästa Sega-spel, utan vi tog också en närmre titt på vad Sega-året 2015 har att erbjuda och började med att berätta om de arkadklassikerna som kommer att finslipas och släppas till Nintendo 3DS under året.

Angelo skrev SegaZines första retrorecension när han tog reda på om rollspelet Shining Force till Mega Drive fortfarande håller måttet. Dessutom rapporterade vi om att Rodea: The Sky Soldier fått ett japanskt lanseringsdatum, och en butiksägare i nordamerikanska Fenton visade upp en imponerande spelsamling med ett butiksställ för Dreamcast som den största pärlan.

Sist men inte minst får vi inte glömma att Segas fantastiska spelserie Shenmue fyllde 15 år den 29 december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.