Kommande Sega-spel 2015 del ett – 3D Classic-titlarna

outrun

En av Segas stora satsningar i år är deras 3D Classics, där ett gäng klassiska spel kommer att släppas till Nintendo 3DS.

Först kommer vi att få se 3D After Burner II, och tidigare har vi fått höra att den klassiska shootern kommer att släppas snart – ”i början av 2015” enligt Sega, vilket bör betyda att vi får se ett lanseringsdatum inom kort. Efter att actionrökaren har släppts kommer Sega att lansera en 3D Classic-titel i månaden. Vi kommer att få se uppdateringar av klassiska arkadspel, och titlarna det handlar är 3D Outrun, 3D Thunder Blade, 3D Fantasy Zone 1 (som vi skrev lite om i fjol) och II.

Det kommer inte bara handla om rena konverteringar, utvecklarna M2 förfinar smådetaljer, förbättrar gameplayet och anpassar det till dagens moderna standard, och vi kommer dessutom att få se nya spellägen.

”Dessa spel är helt ombyggda för att erbjuda en robust 3D-upplevelse som erbjuder ett mer modernt gameplay samtidigt som de kommer att vara trogna originalen,” berättade John Cheng, VD och COO för Sega of America. ”Dessa är de bästa versionerna av några av våra mest oförglömliga spel och att spela dem är precis som att sitta i en arkadmaskin.”

Vi har fått vet att spelen kommer att kosta 5.99 dollar i Nordamerikas eShop, men en gissning är att vi kommer att få betala något mer i Europa, troligen 5.99 euro. I Japan kommer dessutom fysiska versioner att släppas, för den som har en importerad Nintendo 3DS.

 

En reaktion på ”Kommande Sega-spel 2015 del ett – 3D Classic-titlarna

  1. Pingback: SegaZine kikar närmre på kommande spel under 2015 | Åslin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.