Idag släpptes Sonics och Marios vinterolympiad

sonicattheolympicsMario & Sonic at the Olympic Winter Games (ett lite väl lagom långt namn) släpptes idag till Wii och NDS, och tillsammans med deras vänner och fiender tävlar ikonerna om de olympiska medaljerna. En lättsam tolkning där de innovativa kontrollerna, och balansbrädan för Wii-versionen, står för underhållningen. En lite väl tidig lansering kan tyckas, men nu när snön har börjat falla lite slentrianmässigt över landet kanske inte ett vinterparty är helt missanpassat.

Så, ni som har lagt vantarna på någon version, är det något att ha eller ska man spara slantarna till några av de mer tunga spelsläppen som kommer kring jul?

En reaktion på ”Idag släpptes Sonics och Marios vinterolympiad

  1. Jag gillar det, men börjar bli lite trött på att det nästan bara släpps partyspel till Wii. Visst, partyspel är jättekul, men variation förnöjer. Kvoten börjar bli ltie väl fylld. Ser fram emot Silent Hill-remaken iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.