Shenmue – Lego-varianten

Det är oklart vem som står bakom den här helhärliga Lego-kreationen av Ryo hazuki i hans japanska trädgård, men det är användaren jpark203 på Photobucket som publicerat bilden. Jag undrar hur många timmars planerande och trixande som har gått åt, men slutresultatet är minst sagt imponerande. För mycket fritid eller ren och skär hängivelse?

shenmuelego

2 reaktioner på ”Shenmue – Lego-varianten

  1. Visst är det lite nördigt, men när det gäller Shenmue är allt heligt! Hehe. Nej, men helt ärligt, det är ju ett fantastiskt jobb han eller hon har gjort. Shenmue har nog den allra mest hängivnaste fan-skaran i hela spelbranschen, hoppas verkligen på en tredje del även om man inte vågar räkna med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.