Sega försenar Alpha Protocol officiellt

alphaprotocolVi berättade det redan den 7 oktober borta på Joypad, men nu går Sega officiellt ut med att Alpha Protocol  försenas till i början av nästa år.

PC- och Xbox 360-versionen kommer att lanseras i maj, medan Playstation 3 får ett något senare datum, men det är fortfarande våren som gäller där med. Obsidian verkar emellertid nöjda med att få mer tid till att finslipa Alpha Protocol:

We’re very happy that SEGA has made the decision to hold back the shipment of the game in order to give it the best chance at becoming the publishing success that we at Obsidian and our partners at SEGA are striving for,

säger Feargus Urquhart, Obsidian Entertainments CEO.

En reaktion på ”Sega försenar Alpha Protocol officiellt

  1. Riktigt härligt med ett rollspel som inte är i fantasy-genren för en gångs skull. Visst, Risen, Oblivion, Star Wars Old Republic… Men till konsol finns det inte särskilt många alternativ. Förjävligt att det skulle försenas bara, hade velat spela det under vintern, och inte under sommaren. Då brukar jag inte spela så mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.