Vi utser det bästa Sega-spelet 2014

Sega har haft ett starkt år under 2014. Många kanske känner den unkna stanken från misslyckandet med Sonic Boom-spelen till Wii U och Nintendo 3DS, men vi fick toppspel som Bayonetta 2, Football Manager 2015, Hatsune Miku: Project Diva F 2nd och Alien: Isolation. Dessutom släppte Sega-ägda Atlus bland annat det hypade Persona Q till Nintendo 3DS.

Vi har ställt Segas bästa spel under 2014 mot varandra, och de nominerade är Bayonetta 2 – för den actionpackade spelupplevelsen som bjuder på mängder av adrenalin och heta boss-fighter. Alien: Isolation – ett av de snyggaste spelen under året, men framförallt för att det har en atmosfär lika tät som en isoleringscell. Hatsune Miku: Project Diva F 2nd – för den galna, men härliga digitala musiken och det bjuder både på stor utmaning till musikvideor som skulle platsa i vilken anime-rulle som helst.

Det bästa Sega-spelet under 2014 är:

Alien: Isolation - trailer video

Alien Isolation. Det är inte bara urläckert med sina fantastiska rökeffekter, snyggt och läskigt designade fiender och ljuseffekter som lockar vilken grafikerälskare som helst. Det har en obehagligt tät atmosfär där den Alien-klassiska fienden Xenomorph gjorde äventyret till det läskigaste spelet sedan skräckgenren dominerades av spelserierna Resident Evil och Silent Hill.

The Creative Assembly har fångat känslan från originalfilmen Alien från 1979, och det förmedlar de framtida föreställningarna av gigantiska rymdskepp från tidseran galant, med stora tjocka datorer, läskiga droider och en utomjording som är så skrämmande att jag skrek rakt ut mer gånger än jag klarade av att räkna.

Alien Isolation återupplivade den döda skräckgenren med bravur.

En reaktion på ”Vi utser det bästa Sega-spelet 2014

  1. Pingback: En miljon sålda exemplar av Alien: Isolation | PLAYZINE - FÖR ALLT OM PLAYSTATION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.