Rodea: The Sky Soldier får japanskt släppdatum

rodea-the-sky-soldier

När Yuji Naka visade upp sitt Sonic the Hedgehog för Sega of America blev de inte imponerade, utan det var först när försäljningssiffrorna rullade in som igelkotten blev företagets frontfigur. Nu arbetar Naka för Kadokawa Games och han tillsammans med Hitoshi Hasegawa avslöjar när deras actionpackade Rodea: The Sky Soldier släpps till Wii U och Nintendo 3DS i Japan.

Rodea: The Sky Soldier kommer att lanseras till båda formaten den andra april i Japan, och Wii U-versionen kommer även att inkludera den osläppta Wii-versionen. Om vi kommer att tvingas till att importera, eller får se en västerländsk lokalisering vid ett senare tillfälle återstår att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.