Jet Set Radio-inspirerade Hover går in i alpha-fas

Hover: Revolt of Gamers blev backat av 3843 personer på Kickstarter, och tillsammans samlade de in 116,398 dollar, vilket är betydligt mer än de 38,000$ som Midgar Games önskade. Det betyder att utvecklarna dessutom nådde andrahandsmålet på 60,000 dollar, som innebär att Sega-kompositören Hideki Naganuma kommer att göra musik till spelet.

Hover: Revolt of Gamers har influerats kraftigt av Dreamcast-klassikern Jet Set Radio, liksom Dice Mirror’s Edge, och spelet kommer att gå in i alpha-fas under morgondagen. Alla som var med och bidrog med 20$ eller mer under Kickstarter-kampanjen kommer att få möjlighet att testa spelet, men nu handlar det enkom om Windows-versionen, och Midgar Games rekommenderar spelarna att installera Orion innan.

Vi får inte veta hur många som kommer att få tillgång till testversionen, men Hover: Revolt of Gamers kommer att släppas till plattformarna PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PC, Mac samt Linux.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.