Shenmue – mest önskade spelet till Xbox One enligt ny undersökning

shenmue

Storbritanniens speltidning Xbox One Magazine frågade sina läsare vilken titel de helst ville se till Microsofts senaste konsol. Shenmue slog spel som Final Fantasy VII, Elder Scrolls och Half-Life, och Yu Suzukis storslagna saga fick hela 47% av rösterna.

Siffrorna blir ändå ganska missvisande i och med att Shenmue-kampanjen på Twitter – #SaveShenmue campaign – har dragit till sig en hel hög av röster, men samtidigt visar det att stödet fortsatt är starkt för serien trots att det har sina år på nacken. Även när Sony frågade sina fans om vilka spel de ville se konsolen så var det Shenmue (och Yakuza) som toppade listorna.

Xbox One Magazine är inte heller någon officiell Xbox One-tidning, men förhoppningsvis hör Sega våra röster och tar en paus från att förstöra spelserier som Crazy Taxi och låter oss få leta efter Ryos faders mördare Lan Di. Den 19 mars kommer Yu Suzuki att prata om Shenmue samtidigt som Playstation 4-skaparen Mike Cerny ska översätta, och vi hoppas såklart att det betyder goda nyheter för spelserien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.