Crazy Taxi: City Rush – Kenji Kanno förstör serien?

Crazy Taxi var det första riktiga storspelet till Dreamcast, om man frånser Sonic Adventure och Sega Rally 2 som släpptes vid lanseringen. Det kändes nytt, fräscht, beroendeframkallande men framför allt galet roligt – vilket det fortfarande är. De två första delarna i serien har sedan konverterats till en massa olika format, och när Kenji Kanno nu ska utveckla ett nytt Crazy Taxi-spel handlar det inte om något annat än ett free-to-play-spel till mobiltelefonerna.

Gratis är gott, men när vi inte behöver betala för något betyder det oftast att kvalitén blir otroligt lidande. Det nya spelet heter Crazy Taxi: City Rush, och jag vet inte hur många gamla Sega-fans som faktiskt bryr sig om detta. Det är visserligen dumt att såga något redan innan det är här, men spelet kommer att vara ”on rail” vilket betyder att spelarna endast kommer att få byta körbana och dylikt.

Ge oss en riktig uppföljare istället Sega, med lite mer djup skulle serien mycket väl kunna imponera till både Playstation 4 och Xbox One.


Detta känns katastrofalt, det blir inte några craaaaaaazy money här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.