Shenmue och Yakuza till Playstation 3, 4 och Vita?

shenmue_nozomi

Sony bad sin fans att berätta vilka spel som de skulle vilja se överförda till Sonys aktuella Playstation-plattformar (PS3, PS Vita samt PS4) för ett tag sedan. Alla intresserade skulle Twittra till Signore Corsi och han skulle sedan sammanställa en lista över de populäraste titlarna. Både Shenmue och Yakuza fick tusentals av efterfrågningar, och nu berättar Adam Boyes för Kotaku (via Seganerds) att de fokuserar på dessa spel.

”Det var en massiv mängd av efterfrågningar för alla möjliga stora varumärken som är stora i Japan. Och dessa är de vi kommer att gå efter, baserad på deras popularitet bland efterfrågningarna. Vi fick ett ton av förfrågningar för Yakuza, ett ton av förfrågningar för Shenmue. Vi ser listan. Som allt som folk har twittrat till Gio, bokstavligen har vi en person som sammanställer dessa listor och prioriterar baserat på hur många förfrågningar vi har fått. Och jag tror att det har varit en bra bit över 10 000 omnämnanden över olika forumtrådar och sådana saker, till dagens datum. Så dessa är de vi fokuserar på,” berättar Boyes för Kotaku.

Bästa nyheterna på länge för både Shenmue och Yakuza. Kanske vågar vi återigen hoppas på nytt Shenmue-material, om Sega får en sådan stark samarbetspartner som Sony?

2 reaktioner på ”Shenmue och Yakuza till Playstation 3, 4 och Vita?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.