Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed med PS Plus

sonic_all_stars_racing_temp

Sonic All-Stars Racing Transformed släpptes tidigare i år, och det fick riktigt fin kritik i media – inte minst av undertecknad. Nu meddelar Sony att Playstation Vita-versionen av Segas racingfest kommer att släppas gratis för alla Playstation Plus-prenumeranter  i Europa.

Datumet som gäller är den 27 november, och givetvis kommer det fler spel än Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed – så som Grand Theft Auto Liberty City Stories (PS Vita) och Resogun (Playstation 4.) Hela listan på PS Plus-uppdateringarna för november hittar ni här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.