SegaZine: Veckans bästa – 48-2013

Shenmue_playstation4

Viktigaste nyheten: Det har varit en fin Sega-vecka för oss Shenmue-fans. Det finns återigen hopp om serien, och i tisdags kunde vi berätta att Yu Suzuki kommer att prata om serien under Game Developers Conferens och att Mr. Playstation 4 – Mike Cerny – kommer att översätta.

Största Sega-relaterade lanseringen: I fredags släpptes Sonys nya tillskott till den nya generationen och jag och Linda var ute i natten för att hämta hem en konsol. Playstation 4 sålde i princip slut redan i somras via alla förbokningar, och Playstation Network exploderade under dagen när alla ville in på nätverket och kika på tjänstens möjligheter. Hur i helsike är då detta kopplat till Sega? De kommer ju att släppa Shenmue och översätta Yakuza till konsolen om vi får som vi vill!

Veckans återbesök: Vi testar Segas gamla OS-spel Vancouver 2010 och tar reda på om det fungerar lagom till den stora vinterfesten nästa år i Sotji.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.