Suzuki pratar Shenmue på GDC 2014 – Cerny översätter

cerny suzuki shenmue gdc2014

Yu Suzuki – mannen bakom Shenmue – och Mike Cerny – mannen bakom Playstation 4 – kommer att prata om Shenmue under Game Developer Conference 2014. Här kommer Suzuki att prata om Shenmue i postmortem-form (vilket betyder ”efter döden”) och Mike Cerny kommer att översätta hela framträdandet som ska pågå i ungefär en timme.

Även om Suzuki kommer att prata om Shenmue och dess begynnelse där serien började som ett Virtua Fighter-projekt till Saturn, för att sedan leda fram till lanseringen av Shenmue under 1999, hoppas vi såklart på goda nyheter från evenemanget. Vad skulle annars Mike Cerny göra där? Vara där och träna på japanskan? Är han där för att han är bästa polare med Suzuki? Jag tror inte det, särskilt inte med tanke på att Playstation-teamet ”fokuserar på Shenmue och Yakuza” för tillfället.

Men visst är ‘efter döden’-temat lite skrämmande, men Sega har tidigare sagt att de vill ha ekonomisk uppbackning om de ska ha möjlighet att slutföra Shenmue-sagan, och med Sony som utgivare låter det inte som en omöjlighet.

En reaktion på ”Suzuki pratar Shenmue på GDC 2014 – Cerny översätter

  1. Pingback: PS4-skaparen Mark Cerny skaffar Twitter och spenderar 10 dagar med Kojima | PlayZine - För allt om Playstation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.