Sega på Gamex trots allt

gamefun_sonic_tshirt

Under Gamex gnällde jag lite över att Sega aldrig fanns representerat på mässan, men jag missade en (eller faktiskt två, men en av dessa verkar endast ha funnits i barnstorlek) rätt snygg t-shirt (klicka på bilden om ni vill se den i större format) som jag själv tog kort på utan att se trycket med den snabba igelkotten som vi kallar för Sonic.

När jag sedan besöker butikens (Gamefun) hemsida finns dock endast barntröjan i lager, samt dessa otroligt fula byxor – och jag skojar inte, de är sjukt fula. Tråkigt och surt, jag får plocka med mig ‘uppmärksamheten’ nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.