Inga Phantasy Star Online 2-planer för Europa

Sega tillkännagav sina planer för att släppa Phantasy Star Online 2 – till Playstation 4 i Japan – tidigare under veckan, och vi hoppades förstås på en utannonsering för Europa. Nu berättar dock Sega för Kotaku att de inte har några planer på att släppa PSO 2 här i väst.

Phantasy Star Online 2 finns tillgängligt till Playstation Vita och PC i Japan, och under 2012 utannonserades också en västerländsk version. Efter uttalandet har Sega dock varit knäpptysta kring en engelskspråkig version, och nu ser det alltså ut som om vi får fortsätta att vänta på en eventuell Europa-lansering av actionrollspelet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.