Tommy & SegaZine är?

tommySegaZine handlar om Sega och deras spel samt konsoler. Bakom projektet står jag, Tommy Åslin, och under de 30 år som jag har hunnit bli har jag skrivit för spelsajter som Xbox SE, Retry  och Kong, samt frilansat för diverse tidningar.

PlayZine (som mestadels lever via Youtube) är mitt stora projekt, och SegaZine är min oas där Sega får den stora uppmärksamheten.  Här har jag större möjlighet att gräva ner mig i Segas spelvärld – karaktärerna, spelen och allt som har med företaget att göra. Har du synpunkter och åsikter? Ingen blir gladare än jag om du delar med dig av dem i kommentarfälten.

Vill du ta kontakt med mig gör du det enklast via mail: tommy.aslin@gmail.com

3 reaktioner på ”Tommy & SegaZine är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.