Phantasy Star Online 2 till PS4 i Japan

Phantasy Star Online 2 släpptes till PC i Japan under 2012, och sedan dess har vi fått längta efter en lokalisering. Vi har dock inte fått någon utannonsering för den västerländska marknaden, men nu avslöjar Sega att spelet kommer att släppas till Playstation 4 under nästa år i Japan.

Då Playstation 4 är ett format som dominerar i Europa och Nordamerika hoppas vi förstås på att Sega slutligen kommer att lokalisera den nya versionen. Phantasy Star Online 2 kommer att vara spelbart till PS4 nästa månad under Tokyo Game Show.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.