SegaZine söker nya skribenter

Är du intresserad av Sega och vill uttrycka dina tankar kring företaget och dess spel på Sveriges största Sega-blogg? Då kan du vara den vi söker.

På SegaZine vill vi alltid utvecklas, och vare sig du är måttligt intresserad, eller ett stort Sega-fan är vårt mål att du varje vecka ska hitta något nytt och intressant att läsa. Det betyder att våra skribenter gärna ska ha erfarenheter av både klassiker till format som Sega Mega Drive och Dreamcast, men även företagets senaste spel. Är du emellertid en riktig retroräv är du garanterat ett intressant skribentämne hos oss.

Det viktigaste är att våra skribenter har något intressant kring Sega att berätta och kan förmedla det på ett härligt sätt med ett konstant flyt. Den som ansöker ska helt enkelt kunna uttrycka sig väl i text, men något grammatiskt fel här och där är förstås betydligt enklare att redigera än ett oinspirerat material.

Är du intresserad av att skriva för SegaZine ska du skicka din ansökan till tommy.aslin@gmail.com och förutom ett arbetsprov vill vi gärna ha en kort presentation av dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.