Dreamcast-teman till japanska 3DS-konsoler

Jag har aldrig betalat för digitala teman till någon spelkonsol tidigare, och jag hade aldrig tänkt göra det i framtiden heller. Om jag hade en japansk Nintendo 3DS-konsol skulle jag emellertid överväga att köpa det nysläppta Dreamcast-temat som bubblar av nostalgi.

Skrivbordsmenyn liknar den som vi hittar till Dreamcast, och spelarna får till och med det klassiska introljudet, och VMU-pipet. Nya spelare kanske tycker att vi retrogalningar är lite konstiga, men nostalgi för med sig riktigt härliga känslor. Bakgrundsmusiken är dock lite mindre välbekant för oss västerlänningar. Denna bit har plockats från japanska Dream Passport.

Vi på SegaZine hoppas förstås att Dreamcat-temat (som kostar 200 yen i Japan, alltså runt 10 kronor) ska leta sig till väst, men vi får se om Sega och Nintendo kommer att släppa temat här i Europa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.