Compile Heart utannonserar Sega Hard Girls vs Hyperdimension Neptunia

Fenomenet Sega Hard Girls och rollspelsserien Hyperdimension Neptunia kommer att mixas och släppas till Playstation Vita. Detta avslöjades under Denki Bunko Spring Festival 2015, och de båda varumärkena kunde inte passa bättre tillsammans.

Spelet heter Sega Hard Girls vs Hyperdimension Neptunia och kommer att släppas till Playstation Vita, och de båda varumärkena handlar om tjejer som representerar olika konsoler. I Sega Hard Girls hittar vi humaniserade versioner av Mega Drive, Saturn och Dreamcast medan Hyperdimension Neptunia gör parodi på hela spelbranschen, och vi hittar tjejer som bland annat förmänskligar Microsofts, Nintendos och Sonys konsoler.

Än så länge är Sega Hard Girls vs Hyperdimension Neptunia endast utannonserat för den japanska marknaden, men spelen i Hyperdimension-serien brukar hitta till väst vilket gör att vi förhoppningsvis även får se den intressanta mixen i Europa och Nordamerika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.