Spelsamling: nya Mega Drive-spel inklusive Desert Strike och Strider

Som en del av ett större paketköp ingick det åtta stycken Mega Drive-spel (varav två Genesis-titlar, om man ska vara petig.) Även om jag redan äger kompletta versioner av alla förutom Strider samt Desert Strike: Return to the Gulf (och Tiny Toon, men spelet visade sig vara en bootleg-version) så var paketerbjudandet så pass lockande att jag slog till ändå. Dessutom är det alltid trevligt att ha ett gäng spelversioner samtidigt som man sparar de finaste exemplaren i spelhyllan.

Jag är mest intresserad av att se hur pass bra Desert Strike: Return to the Gulf har klarat av tidens saltvatten. Det var också en positiv överraskning att det handlade om pappboxen, som är ovanligare än originalversionen, även om de båda utgåvorna är lika varandra rent värdemässigt.

Tack till användaren Tronin på Segalovers för informationen om Tiny Toon och pappersutgåvan av Desert Strike: Return to the Gulf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.