Yakuza Zero toppar de japanska försäljningslistorna

Yakuza är en väldigt stark serie i Japan, och medan vi fortfarande väntar på Yakuza 5 (som utannonserades för väst i fjol) går japanerna loss på seriens prolog – Yakuza Zero. När veckans försäljningssiffror kommer in från Media Create visar det sig att Segas nya maffiadrama toppar hela den japanska spelförsäljningen, två gånger om.

Bäst gick det för Playstation 3-versionen som såldes i 145,823 exemplar medan Playstation 4-utgåvan mäktat med att hitta 90,506 nya ägare. Det är ganska väntat att Yakuza Zero lyckats sälja bättre till Sonys betydligt äldre konsol, då Playstation 4-försäljningen började ganska trögt i Japan.

Playstation 4-försäljningen har emellertid ökat i Japan den senaste tiden, och nyligen passerade Sony 1,2 miljoner sålda konsoler i landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.