Hulk Hogan tar över Crazy Taxi: City Rush

hulkmania

Jag var lagom begeistrad när Sega utannonserade att Kenji Kanno skulle göra ett gratisspel av Crazy Taxi. Hulk Hogan har emellertid övertagit rälsåkaren, och spelarna kan hyra honom som taxichaufför under hela oktober. Fyller man dessutom en ”hulkameter” får man tillgång till olika tillbehör att pryda sina taxibilar med.

I samband med Hulkmania-eventet uppdaterar Sega även Crazy Taxi: City Rush med möjligheten att dela med sig av personliga videor från spelet, och fulla kontrollfunktioner – vilket bör innebära att spelarna även kommer att ha möjligheten att styra taxibilarna helt och hållet i fortsättningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.