Alien: Isolation – de första recensionerna bådar gott

alien isolation

De första recensionerna av Alien: Isolation har börjat dyka upp på internet, och även om de flesta är mycket positiva så är kritiken lite blandad. Nordamerikanska falangen av IGN kritiserar exempelvis spelet för att ha oförutsägbar AI (vilket egentligen borde vara något positivt?) samtidigt som de tycker att spelet är för långt för sitt eget bästa.

Gamereactor (de upplagor som recenserat spelet) ser onekligen endast positivt på Segas skräckspel, där både Oliver Thulin och Petter Hegevall från den svenska utgåvan båda belönar spelet med en fin nia av tio möjliga, och även de spanska, tyska och danska kollegorna ger samma betyg, där en tät atmosfär framhävs som ett starkt köpargument.

På Metacritic har Alien Isolation ett betygssnitt (där 100 är max) på 79 (Xbox One) respektive 77 (Playstation 4) men då endast ett fåtal recensioner publicerats i dagsläget känns de aningen missvisande då ett eller ett par lägre betyg drar ned snittet avsevärt.

Den 7 oktober släpps Alien Isolation för allmänheten, och det ser ut som att vi äntligen får oss ett riktigt bra spel baserat på varumärket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.