Sonic Boom – TV-serien har premiär i november

sonic boom wii u

Under februari tidigare i år avslöjade Sega att de planerade en ny rejäl satsning för deras blåa maskot. Sonic Boom utannonserades inte bara som en satsning vad gäller spel, utan även leksaker och TV-serie. Nu har den sistnämnda fått ett sändningsdatum i Nordamerika.

Sonic Boom – alltså TV-serien – kommer att dra igång den åttonde november i USA, och det är på Cartoon Network som serien kommer att visas. Det betyder att amerikanerna alltså kommer att kunna se serien innan spelen – Sonic Boom: Rise of Lyric och Shattered Crystal – lanseras.

Vi i Sverige kommer att få vänta något år på TV-serien Sonic Boom där serien ska ha premiär under hösten 2015. Detta lanseringsfönster gäller också övriga Europa förutom Frankrike – där serien produceras.

I samband med utannonseringen av sändningsdatumet delar Sega också med sig av en ny aptitretande trailer för Sonic Boom – TV-serien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.