Teaser för nästa del i Yakuza-serien

yakuza 6

Sega har publicerat en teaser-sajt för ett kommande Yakuza-spel. Sidan är sparsmakad på information, men den 24 augusti kommer vi att få ett avslöjande via japanska niconico. Vi vet emellertid att Yakuza-spelet är under utveckling till både Playstation 3 och Playstation 4, och samtidigt ska detta inte vara en spinoff, vilket bör betyda att det handlar om Yakuza 6.

Här i väst väntar vi dock fortfarande på att Sega ska tänka om och ändra sitt beslut om att inte lokalisera Yakuza 5 för den västerländska marknaden. Den 8 augusti är det emellertid dags för ”Day of the Dragon” – kampanjen som ska få Sega att lokalisera Yakuza 5 för Europa och USA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.