Atlus Etrian Odyssey 2 renoveras och släpps till 3DS

etrian odyssey 2 3ds

Atlus arbetar för tillfället med en ny version av deras Nintendo DS-rollspel Etrian Odyssey 2. Atlus delar dock inte med sig av någon matig information kring rollspelet ännu, men spelets originaltitel blir Shin Sekaiju no Meikyuu 2 : Knight of Fafnir borta i Japan.

När föregångaren gjordes om till Nintendo 3DS fick spelet undertiteln Untold, och även om vi inte fått en europeisk utannonsering ännu så kommer antagligen spelet att heta Etrian Odyssey Untold 2 om det tar sig hit. Det finns emellertid gömda ledtrådar i föregångaren som tyder på att spelet även kommer att släppas hos oss.

Den 11 augusti öppnar den officiella hemsidan för Etrian Odyssey 2-remaken, och då lär vi får mer information om rollspelet som kommer att släppas i Japan innan året är slut. Nedan kan ni kika på den första trailern från nyversionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.