Elysian Shadows – ”next-gen” 2D-RPG till Dreamcast Kickstartas

elysian shadows

WaterMelon utvecklade och släppte Pier Solar (missa inte vår intervju) till Sega Mega Drive, och startade senare arbetet med en HD-version till diverse format – bland annat Dreamcast. Nu söker arbetslaget bakom Elysian Shadows – som kallas för ett ”next-gen” 2D-rpg – om hjälp via Kickstarter, och når målet på 150 000 dollar kommer bland annat WaterMelon utveckla en fysisk Dreamcast-version av spelet.

Efter bara några timmar har 34 362 dollar samlats in, och de personer som ställer upp med att finansiera Elysian Shadows får en hel del godsaker så som en signerad Dreamcast-version – som är begränsad till 100 exemplar – för dem som bidrar med 49 dollar, samtidigt som 999 dollar ger en specialdesignad Dreamcast, handkontroll och minneskort med Elyasian Shadows-tema. Konsolen är dock limiterad, och endast fem personer kan lägga vantarna på den motivlackade Dreamcasten.

Vill du försäkra dig om att du får ett exemplar till Dremcast, Windows, Mac, Android, Linux eller Ouya om spelet kommer att släppas, eller bara hjälpa till att backa upp Elysian Shadows ska du bege dig till rollspelets Kickstarter-sida.

Om du vill veta mer kring vad som händer med Elysian Shadows rekommenderar vi också att du tar dig en titt på denna video från utvecklarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.