Sticks – ny karaktär som gör entré i Sonic Boom

sonic boom sticks

Sonic Boom utannonserades i februari, och då fick vi en hel del gnäll från Segas fan-bas om Knuckles överdimensionerade kropp och att Sonic kommer att få blå armar och ett stycke ”Patrik Ekwall-halsduk” (sportjournalist för TV4 som ni säkert vet.) Nu mera gnälls det istället om att den nyutannonserade karaktären Sticks är otroligt lik Marine the Racoon som hoppade in i Sonic-serien i och med Sonic Rush Adventure.

Eller så mycket gnäll har det kanske inte varit, utan snarare ett stort frågetecken kring karaktärerns likheter. Sticks har emellertid tillbringat sitt liv i den djupa djungeln, och när hon sedan blir vän med Amy försöker Sonics flickvän hjälpa Sticks med att anpassa sig till den civiliserade världen.

Sticks har försett sig med en BOOMerang, och nedan kan ni kika på hennes alldeles egna utannonseringsvideo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.