Company of Heroes 2: The Western Front Armies utannonseras

Company-of-heroes-2-The-Western-Front-Armies

Segas och Relic Entertainments Comnpany of Heroes 2 kommer att uppdateras med expansionen The Western Front Armies senare i sommar. Kalaset kommer att kosta $19.99 och fokus kommer att ligga på flerspelarläget och utspela sig i en ‘Vilda Västern’-miljö som ni säkert redan förstått med hjälp av titeln.

Expansionen kommer att ge spelarna fler taktiska och strategiska val med nya stridsmöjligheter och vi kommer att få åtta nya kartor att kriga över. Vi kommer också att få möjlighet att strida med den amerikanska och tyska armén, varav den sistnämnda kallas för  Oberkommando West.

Mer information hittar ni på spelets officiella hemsida, men av någon anledning hamnar vi svenskar automatiskt på den tyska versionen av någon outgrundlig anledning. Som tur är hittar vi en liten rullgardinslista längst upp, och något till höger, på sidan där vi kan välja en version på engelska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.