Sega förnyar Shenmue-varumärket – vad betyder det?

shenmue 3 ryo nozomi

För någon vecka sedan förnyade Sega sitt Shenmue-varumärke borta i USA. På internet går Shenmue-fansen bananas, och inför E3 – som brakar loss den 10 mars – börjar många hoppas på ett tillkännagivande av Shenmue 3 från Segas sida. Hashtagen #ShenmuE3 används flitigt på Twitter, men vad betyder egentligen det förnyade varumärket för själva serien?

Företag – i ren allmänhet – förnyar alltid sina varumärken, oavsett om de tänker använda dem igen eller inte. Så, tyvärr är detta egentligen inte några stora nyheter för oss som hoppas på att Yu Suzuki ska få avsluta den magiska äventyrsresan. I fjol berättade Corey Marshall – som står för Ryo Hazukis röst i de amerikanska och europeiska versionerna – att han inte har gjort något arbete för Shenmue 3, men visst kan mycket ha hänt under det senaste året. Vi ska dock inte ha några höga förväntningar på att få en utannonsering av Shenmue 3 under årets E3-mässa, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.