Sturmwind säljs återigen till humant pris

sturmwind

Sturmwind är ett indiespel till Dreamcast som utvecklats och även distribuerats av Redspotgames som bland annat gjort sig kända för Rush Rush Rally Racing (som vi recenserade här.) Redspotgames fick dessvärre distributionsproblem och kunde inte möta efterfrågan, vilket ledde till en rejäl inflation gällande spelets pris – återförsäljare som Hucast (vilka jag inte tänker länka till på grund av överpriset) tar hutlösa 77,95 euro för shmup-titeln, och visst är det tillgång och efterfrågan som styr marknaden, men det är inte något som jag vill stödja så här tidigt i ett spels livscykel.

Nu har emellertid Play-Asia fyllt på sitt lager, och de har satt den mer humana prislappen på 32,8 euro, och frakten är dessutom gratis. Sturmwind är regionsfritt och kan alltså spelas på alla versioner av Dreamcast, och spelets trailer kan du kika på här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.