Hemlig ryggsäck innehöll godis

Under natten berättade vi om hur Sega skänkte bort prylar under deras så kallade ”gratisfredag” som de alltid har under veckans sista arbetsdag. Då nämnde vi också att de tävlade ut en väska med ett hemligt innehåll – och det handlade inte om något Shenmue III-relaterat (som vi självklart redan visste, men ändå nämnde glimten i ögat) utan en näve godis. Det är förstås också gott, och även passande för den målgrupp som ryggsäcken är anpassad för.

sega sonic ryggsäck

Sega-representanten som publicerade inlägget på Segas blogg svarade emellertid på min kommentar gällande just Shenmue, och nämnde att Sonic- och Shenmue-relaterade prylar aldrig kommer att skänkas i ett och samma paket eftersom att de skiljer sig så pass markant från varandra. Kan det betyda att vi får se några Shenmue-relaterade prylar i något giveaway-paket utan Sonic i framtiden? Antagligen inte, men vi Shenmue-galningar är bra på att rycka efter minsta halmstrå som kommer i vår väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.