Gratisfredag – Sonic- och Jet Set Radio-prylar tävlas bort

Varje fredag skänker Sega bort en massa prylar till sina besökare på Twitter, och ja, även vi i avlånga Sverige kan delta –  Sega does what Nintendon’t (Nintendo Club, host.) Personligen blev riktigt sugen på Jet Set Radio-paketet innehållandes soundtrack samt ett nyckelband som endast delats ut på PAX-mässan och E3 i samband med PR-kampanjen får återlanseringen av spelet till PC och diverse konsoler.

jet set radio giveaway

Förutom lite Sonic-relaterade nyckelband lottas även en mindre vuxenvänlig Sonic-väska ut. Det intressanta är emellertid att väskan innehåller något hemligt – en alpha-version av Shenmue III till Dreamcast vore inte helt fel (men det lär inte inträffa förrän helvetet fryser till is och en Ryo Hazuki-cosplayare utannonserar Dreamcast 3.)

sonic väska sega shenmue iii alphaMina Paint-skills är ”fantastiska,” eller kanske inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.