Shining Resonance – officiell hemsida öppnar

shining-resonance ps3

Shining Resonance – det kommande Shining-rollspelet som avtäcktes här om dagen – har fått en officiell hemsida. Sidan, som är på japanska, innehåller inte överdrivet mycket information i dagsläget, utan förklarar mest att det rör sig om ett rollspel till Playstation 3 och att det är ett singleplayer-spel.

shining resonance

Vi får emellertid se  ett gäng vapen, vilka med största sannolikhet kommer att bäras av spelets huvudpersoner. Dessutom visas även draken Kouryuu Irvan upp, och honom kommer vi att kunna framkalla fram med våra gruppmedlemmar med hjälp av ett speciellt musikinstrument.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.