Mixade intryck av Sonic Lost World

Jag skaffade Sonic Lost World ganska sent, och jag trodde att jag skulle tycka annorlunda än vad media har målat upp. Jag har trots allt tyckt om både Sonic Unleashed samt Sonic Generations trots den hårda kritiken mot plattformsspelen. Efter att ha spelat igenom den första världen samt fortsatt in en bit på nästa, är mina intryck minst sagt mixade.

Lost-World-sonic
Vissa banor har otroligt tråkig design, och spelmekaniken känns som plockade från de allra första 3D-plattformsspelen. Sega har dessutom försökt få miljöerna att se ut som de vi möts av i Mario-spelen, och även om de är bra så fungerar de inte i den värld som Sonic befinner sig i. I vissa sekvenser har de dragit ned på hastigheten – Sonics stora signum – och det passar sig verkligen inte för världens snabbaste igelkott.

Men jag har också fått spela igenom riktigt mysiga banor i 2D, och min favorit hittills har varit fylld av fart, i 3D och målet var att hålla sig kvar på banan utan att ramla av, bli träffad av någon fiende eller springa in i en vägg.

Mina åsikter kommer säkert att förändras under spelets gång, men just nu är de väldigt mixade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.