Ryo Hazuki till Sonic & All-Stars Racing i Outrun-bil?

shenmue_outrun

Jag gnällde rejält över att Ryo Hazuki inte fanns med i Sonic & All-Stars Racing Transformed. Det är ungefär 99% av alla Sega-fans som skriker efter Shenmue 3, och efter huvudkaraktärens medverkan i Sonic & Sega All-Stars Racing (alltså föregångaren) var vi många som såg det som en självklarhet att han även skulle delta i uppföljaren.

Nu har en medlem på Neogaf emellertid snappat upp information som säger att Hazuki kommer att medverka i Sonic & All-Stars Racing Transformed genom ett framtida nedladdningsbart paket. Fordonet är inte längre hans lånade motorcykel utan ett Outrun- kabinett, och någon form av vattenversion när han beger sig ut på sjön.

ryo_racer_

Dock ser detaljerna endast ut att röra PC-versionen, men som konsolspelare hoppas jag även att Mr. Shenmue lyckas hitta sin väg till Playstation 3- och Xbox 360-versionen. Och så väntar vi förstås även på ett officiellt uttalande kring detta.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.