Spelsamling: Sonic Lost World (Wii U) & Nights: Into Dreams (Saturn)

sonic_lost_world nights into dreams

Jag vet att jag är sen till festen, men nu har jag fått hem Sonic Lost World till Wii U. Samtidigt har jag fått hem Nights Into Dreams från Japan, och det var en annorlunda typ av plattformsspel – inte riktigt som jag hade föreställt mig.

Jag blev förvånad över hur pass snyggt spelet presenterades på Saturn-konsolen som i första hand var utvecklad för 2D-grafik. Färgerna fullkomligt sprakar, och kontrollen fungerar förvånansvärt bra – då kameran brukar vara ett stort problem för spel med ett liknande kontrollschema på den tiden.

Jag har emellertid bara skrapat på Nights yta och jag strök med vid spelets första boss. Sonic Lost World skall testas under kvällen, och jag har ganska höga förväntningar trots den ljumna kritiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.