Sega levererar en drös bilder på Yakuza Kiwami

Yakuza Kiwami är inte bara en fräschare version av seriens original, utan det är en rejäl remake där en stor mängd nytt material implementeras. Actionäventyret släpps till Playstation 4 och PS3 den 21 januari i Japan, och med tanke på att Yakuza 5 nyligen släpptes i väst, och att Yakuza 0 utannonserats (även om Sega drog tillbaka tillkännagivandet för Europa) för den nordamerikanska marknaden finns det goda chanser att spelet kommer att lokaliseras.

Nu har Sega skeppat en hel drös med nya bilder för Yakuza Kiwami, och vi ser att de grafiska skillnaderna från originalet är enorma. Ni ser bilderna nedan, och som vanligt blir de större om ni klickar på dem.

yakuza kiwamiyakuza kiwami 2yakuza kiwami 3yakuza kiwami 4yakuza kiwami 5yakuza kiwami 7yakuza kiwami 8yakuza kiwami 9yakuza kiwami 10yakuza kiwami 12yakuza kiwami 14yakuza kiwami 15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.