Shenmue III – inga Kickstarter-exklusiva belöningar till Paypal-finansiärer

Yu Suzuki slog storstilat rekord med sin Kickstarter-kampanj (som drog igång under årets E3) för Shenmue III, men för att få in tillräckligt med resurser för att kunna lägga ned det arbete som krävs för att ge ”den fulla upplevelsen” öppnade de möjligheten för folk att fortsätta finansiera projektet via Paypal.

Suzuki startade en undersökning för oss alla som var med och finansierade Shenmue III-projektet via Kickstarter där de frågade om det var okej om även Paypal-finansiärer skulle få tillgång till de Kickstarter-exklusiva belöningarna. Resultatet var mixat, och även om ”ja”-sidan var större än ”nej”-sidan så väljer Suzuki att lyssna på de fans som vill att Kickstarter-exklusiviteterna inte ska bli tillgängliga igen.

För att förtydliga så handlar det om Kickstarter-exklusiviteter, och alla som har betalat via Paypal kommer självfallet att få sina belöningar som de har rätt till. Många publikationer har dock snurrat till det hela, och sajter som Engadget och Polygon har fått plocka fram skämselkudden efter att ha missförstått det hela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.