Sega avslöjar Yakuza 6 och Yakuza Kiwami

Under augusti avslöjade Segas Toshihiro Nagoshi att de hade något intressant att visa upp under Tokyo Game Show, och han ljög inte. Under Sonys pågående pressvisning inför mässan klev han upp på scenen och avslöjade Yakuza 6 som kommer att släppas exklusivt till Playstation 4.

Nagoshi berättade att Yakuza 6 fortfarande är i ett tidigt skede och släpps till Playstation 4 under hösten 2016 i Japan.

Nagoshi avslöjade också en utökad version av originalet till Playstation 4 samt PS3, och titeln blir Yakuza Kiwami. Förutom självklarheter som bättre grafik utlovas också nya scenarion som inte var möjliga att åstadkomma med Playstation 2-hårdvaran. Yakuza Kiwami släpps för att fira seriens tioårsjubileum och lanseringsdagen är stämplad till den 21 januari 2016 i Japan och spelarna kommer också kunna hitta en limiterad version som inkluderar ett demo av Yakuza 6.

Nagoshi sade inget om en eventuell västerländsk lansering, men chanserna lär knappast bli sämre om Yakuza 5 säljer bra när det släpps till Playstation 3 i Europa och Nordamerika senare i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.