Hatsune Miku: Project Diva Future Tone kommer till PS4

Sega kommer att släppa sin uppdaterade version av Hatsune Miku: Project Diva Arcade till Playstation 4 i Japan under 2016, och med tanke på att serien har fått ett bra fäste i väst bör vi även få se den mastiga lanseringen även här.

Hatsune Miku: Project Diva Arcade fick en rejäl uppdatering under 2013 kallad för Future Tone, och den levererade inte bara bättre grafik, utan innehåller över 200 låtar. Galet mycket speltid för pengarna alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.