Sega säljer Shenmue-tisha under Tokyo Game Show

Det är snart dags för årets upplaga av Tokyo Game Show, och medan Gendesign teasar oss om att visa mer av Playstation 4-exklusiva The Last Guardian passar Sega på att avslöja att de kommer att sälja en t-shirt med Shenmue-tryck under mässan.

I sig är detta inte någon enormt stor nyhet, men det kan betyda att Sega börjar förstå hur pass populär deras Shenmue-serie faktiskt är. Som många av er säkert vet är det inte Sega, utan Yu Suzukis studio Ys Net som utvecklar Shenmue 3 till Playstation 4 och PC medan Sony hjälper till med marknadsföringen.

Vi hoppas att Sega kommer att släppa HD-uppdateringar av Shenmue och Shenmue 2, men anledningen till att detta inte redan skett ryktas vara på grund av ett snårigt licensavtal för en viss funktion i spelen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.