Sega-packad bonus-CD till förbokare av Dengeki Bunko: Fighting Climax

Sega avslöjar att alla som bokar den nordamerikanska versionen av Dengeki Bunko: Fighting Climax till Playstation Vita eller Playstation 3 kommer att få en bonus-CD med musik från flera kända Sega-kompositörer. Bland namnen hittar vi Teruhiko Nakagawa (Shinobi), Naofumi Hataya (NiGHTS into Dreams), Kenichi Tokoi (Sonic and the Secret Rings), Jun Senoue (Sonic Adventure-serien, Sonic Heroes, Sonic Generations) ”och andra.”

Personligen bokade jag mitt Playstation Vita-exemplar av Dengeki Bunko: Fighting Climax från den kanadensiska webbshoppen Videogamesplus där kalaset gick på knappt 48 kanadensiska dollar (inklusive frakt) – vilket motsvarar runt 320 kronor. Om ni har andra tips på bra importsajter för spel får ni gärna dela med er i kommentarsfältet nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.