Intervju avslöjar ny information kring Shenmue 3

Yu Suzuki har haft ett snack med den spanska speltidningen Hobby Consolas, och där framkommer det ny information kring Shenmue 3. En användare på Neogaf postade en skärmdump på tidningen och Shenmuedojo-medlemmen NeoShredder använde sig sedan av Google Translate (alltså långt ifrån den mest tillförlitliga översättningsprocessen) för att översätta intervjun.

Vi får bland annat veta att våra val kommer att påverka dialoger och uppdrag.

På frågan om Rapport-systemet kommer att fungera som i The Witcher 3: Wild Hunt svarar Suzuki så här:

”Jag spelar inte andra titlar, så jag vet inte. Valen kommer inte bara att påverka dialogerna, utan också uppdrag och andra händelser,” förklarar Suzuki.

Alla som oroade sig för Ryu Hazukis design från Kickstarter-trailern kan emellertid lugna ned sig.

”Jag är inte alls nöjd med designen för Ryos ansikte. Vi är fortfarande i utvecklingsfasen, så ni kan förvänta er förbättringar med tiden. Vi har en uppdaterad version av Ryo, men jag är inte nöjd med den modellen, så vi fortsätter att förbättra karaktärsmodellen. Ryos personlighet reflekteras inte bara i själva modellen, utan också genom ansiktsuttryck.”

Dessutom berättar Suzuki att han funderar på att ge några av de mer tongivande karaktärerna nya kläder och frisyrer, samtidigt som han nämner att vi kommer att få möta många nya inflytelserika personligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.