Glad Mega (Drive)-midsommar!

Nu har vi fått en riktig svensk midsommar, regn och kyla. Personligen finner jag mig ute i en sommarstuga, och även om dagen kommer att förgyllas med gott sällskap samt god mat och dryck, så är jag väldigt glad över att jag inför den kommande helgen plockade med mig en del av det Mega Drive-paket som jag införskaffade för ett litet tag sedan.

Zero Wing – spelet med den krackelerade engelskan ”All your base are belong to us” – lockar rejält medan jag har en känsla av att Marsupilami är finare i barndomsminnet än i verkligheten.

Vi önskar er alla en alldeles underbar midsommar, trots det ostadiga vädret!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.