Yu Suzuki hintar om Shenmue 4

Under en utfrågning på Reddit svarade Yu Suzuki på frågor kring Shenmue 3, och han avslöjade bland annat det kommer att dyka upp fler belöningar till Kickstarter-finansiärer som är villiga att ge över $500 men under 3000 dollar. Men det intressantaste var ändå att han återigen hintar om Shenmue 4.

”Om fansen inte är nöjda med trean blir det inte någon fyra. Jag hoppas att vi tillsammans kan göra det här spelet så bra som möjligt.”

Yu Suzuki har tidigare berättat att Shenmue-äventyret skulle bli otroligt komprimerat om han skulle avsluta med del tre. Därför är det glädjande att höra att Shenmue 3 inte kommer att stå för seriens upplösning. Låt oss emellertid hoppas att del fyra också blir av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.