Shenmue III: Sony och Yu Suzuki samarbetar

När Sony – tillsammans med Yu Suzuki – utannonserade Kickstarter-kampanjen för Shenmue III var vi många som förvånades över det låga målet på två miljoner dollar. Nu avslöjar emellertid Sonys Third Party Productions-chef Gio Corsi att de stöder Yu Suzuki och Ys Nets arbete med Shenmue III.

”Vi träffade Yu Suzuki under GDC förra året, och vi diskuterade kring hur vi skulle göra detta möjligt,” berättar Corsi. ”Vi sa att det enda sättet att det här skulle hända var om fansen slöt upp och vi tyckte att Kickstarter var det perfekta sättet för att undersöka detta. Så vi satte ett mål på två miljoner dollar, och om fansen backade spelet skulle vi definitivt göra det till verklighet.”

Det låter alltså som om Kickstarter-kampanjen mest har varit en undersökning om intresset finns medan Sony kommer att stå för den stora notan.

Kickstarter-kampanjen för Shenmue III har passerat tre miljoner dollar, och fler delmål har dykt upp. Alla berör Baisha Village i någon form, där ett extra uppdrag och en speciell strid exempelvis finns i potten utan att vi får några konkreta detaljer.

En reaktion på ”Shenmue III: Sony och Yu Suzuki samarbetar

  1. Pingback: Fler belöningar till Kickstarter-finansiärerna för Shenmue 3 | PLAYZINE - FÖR ALLT OM PLAYSTATION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.