Officiellt demo för Papi Cammando till Mega Drive

Sega Mega Drive lever i allra högsta grad, och det släpps fortfarande en hel del spel till konsolen från indieutvecklare. Det kommande actionspelet Papi Cammando har tagit inspiration från titlar som Alien Syndrome samt Lucas Art’s Zombies Ate My  Neighbors, och det är packat med action. Nu har utvecklarna släppt löst ett officiellt demo, och ni kan ladda ned bin-filen här.

Papi Commando kommer att innehålla ett tvåspelarläge och actionäventyret kommer att ta spelaren genom 11 olika zoner med attackerande soldater och zombies. Som bilden ovan avslöjar så kommer vi även att få se ett officiellt soundtrack.

Pegi 43!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.